Uncategorized

✍🏻 Professor Romance’s 4.5 ⭐️ Review: Tijan’s The Revenge, an Insiders novel βœπŸ»

Overall Grade: 4.5 ⭐️

To get to the end of Tijan’s The Revenge is to survive a wild ride. What I love most about this book is Kash’s undying love for Bailey. Seriously, it never falters in this story. It’s sacrificial and consumptive, and it’s the piece of this book that anchors you to it. I kept waiting for trouble between them. While there is a moment when you believe it’s coming, the love between Bailey and Kash is simply soul-deep. Romance readers dream of the type of love Tijan’s written beautifully into The Revenge

Since this is guaranteed (and I don’t think that’s spoilery), the other parts of the story can explode. And they do. There are so many twists and turns in this story. It’s one of the reasons I cannot speak to the plot points. To do so would be to give too much of this book away. What I can tell you is Tijan’s final story in The Insider’s Trilogy is captivating. You find yourself holding your breath while turning the page. Secondly, by the story’s end, you will feel satiated, fulfilled. Other than potential stories for the other characters of this trilogy, Kash and Bailey have been given the perfect ending. I finished The Revenge with a smile and a sigh. Tijan’s newest book and its predecessors will make your head spin in all the best ways.

In love and romance,

Professor A

Advertisement

1 thought on “✍🏻 Professor Romance’s 4.5 ⭐️ Review: Tijan’s The Revenge, an Insiders novel βœπŸ»”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.